sâmbătă, 20 martie 2010

Nesigur


Să ne înţelegem... fata asta, care nici măcar nu-mi este prietenă, are o relaţie la (mare) distanţă de trei ani. De câteva săptămâni el "nu se mai simte sigur" de relaţia lor. După luni de zile în care nu se văzuseră, după ce i-a ratat ziua de naştere din ianuarie, pentru că biletul de avion costa prea mult (hmmm), băiatul ăsta a luat un dus-întors între care intrau mai puţin de 24 de ore. Să spun drept, m-a uimit corectitudinea bărbatului (ăsta da bărbat, ia o hotărâre: "te las" şi vine să ţi-o zică în faţă, frate; ei, asta nu-i de colo). Deşi nu-l stimam defel, m-am agăţat de rama ferestrei să-i privesc, să văd ce se întâmplă (ştiu, sunt curioasă ca o maimuţă). Ei bine, se întâmpla că tipul s-a dus la ea, a plâns la greu continuând să spună că nu e "sigur", în timp ce ea a plâns la greu şi atât.
Acum el e într-un avion care-l trimite acasă, în timp ce ea este acasă cu o durere de stomac năucitoare, fără să ştie cum are să arate viitorul ei, viitorul lor... dacă mai există vreunul. Dacă ea ar fi fost prietena mea, i-aş fi spus-cât de simplu posibil- că în poveştile la distanţă afirmaţia "nu sunt sigur" are sigur nume şi prenume; de regulă feminine; de regulă cu ţâţe mari...
Dar nu e prietena mea, aşa că-mi ţin gândurile pentru mine.

7 comentarii:

  1. Trist...pentru ea.Cu siguranta s-a implicat in aceasta poveste fara fundamente reale;am certitudinea ca el se delecteaza acum cu alte forme feminine,fara sa ii pese prea mult de plangacioasa pe care a lasat-o in urma.
    Fata draga vreme trece,vreme vine...traieste o realitate palpabila!

    RăspundețiȘtergere
  2. Puţin îmi pasă ce face el acum, problema e că ea tot n-a înţeles...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte ciudati oamenii astia ! Se mint singuri si le si place. Ce credeau, ca pot face copii prin Messenger ? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi nu ştiu de ce (sper că nu din solidaritate feminină), eu cu el am o problemă...

    RăspundețiȘtergere
  5. Posibil sa fi fost nesiguri amandoi, si justificat. De multe ori infidelitatea e reciproca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu fiecare clipă în care nu se văd, se distanțează. Nu contează că sunt în locuri diferite, pe alte continente. Nu contează cât de mult se iubesc. Distanța nu e bună. Soluția? Ori o scurtează, ori se despart. Se pare că unul dintre ei a fost mai pragmatic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, ăsta e rostul poveştilor, dar contează mult atitudinea şi onestitatea.

    RăspundețiȘtergere