sâmbătă, 27 februarie 2010

Horoscop


Am învăţat cu greu să gândesc în cuvinte, însă-şi acum- uneori simt furie faţă de ele, pentru că nu s-au inventat destul... Ce noapte disonantă! A lovit prea puternic clapele unui instrument pe care am ştiut mereu cum să-l iubesc! O noapte cu zgârieturi... am vrut să văd ce este dedesubt. Mi-ar fi fost mult mai uşor să cred în magie, în îngeri păzitori sau în călătoria în timp. Dar eu m-am pătruns şi m-am aflat. Am aflat că:
-ştiu exact ce vreau
-ştiu exact ce nu vreau
-ştiu exact ce mi-ar plăcea, dar nu vreau să pierd mai mult timp, pentru că asta m-ar împiedica să obţin ceea ce vreau într-adevăr!

2 comentarii:

  1. Nu cred ca sint doar cuvintele. Mai e muzica, mai sint culorile, aromele si imaginile. Poti gindi in arome? Cuvintele trebuie inventate daca-s prea sarace. Ca o consecinta fireasca a faptului ca "stii ce vrei."

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inventat cuvintele. Cât a depins de mine, am făcut. Restul e o insuficienţă a lor, pe care nu o mai pot controla. Da, până acum am gândit în tot ce enumeri tu... oridinea mea nu e firească... abia recent am gândit şi în cuvinte...

    RăspundețiȘtergere